Onze partners

De trotse geschiedenis van Heineken is een verhaal van een familiebedrijf en van gevierde bieren. In 1863 kocht Gerard Adriaan Heineken een bierbrouwerij genaamd De Hooiberg en richtte hij Heineken op.

Zijn bedrijf was vrijwel meteen een succes omdat hij een constante en hoge kwaliteit hoog in het vaandel had staan, evenals een goede benadering richting medewerkers. Het succes van Heineken was ongekend, met vraag uit heel Europa en jaar in jaar uit een aanzienlijke groei, wat mede mogelijk was dankzij de bouw en overname van extra brouwerijen. Natuurlijk ken je Heineken.

Van je favoriete café of zelfs van het terras aan de andere kant van de wereld. Maar weet je ook wat jouw Heineken zo bijzonder maakt? Ontdek Heineken’s Heerlijkheden en ervaar de liefde en toewijding waarmee we jouw Heineken bier brouwen.

A la Carte is gespecialiseerd in de werving, selectie en het uitzenden van personeel voor de horeca en (grote) evenementen. Zij zijn altijd opzoek naar gemotiveerde, hardwerkende en glimlachende studenten!

Heb je horeca-ervaring? Dan kun je via A la Carte, gedurende het hele jaar, op flexibele basis bij leuke opdrachten werken.
Heb je geen horeca-ervaring maar ben je communicatief vaardig en heb je zin om in de zomer maanden te werken, dan zijn er mogelijkheden tijdens de opbouw en uitvoer van festivals.

Ga jij het A la Carte teamversterken? Schrijf je dan in via het formulier op www.alac.nl. A la Carte biedt een goed salaris en een mooie bijbaan voor naast je studie!

Autohuur met voordeel voor leden van Phileas Fogg
HolidayCars is een van de grootste spelers op de markt van autohuurvergelijking van dit moment. Met een bestand van meer dan 800 verschillende aanbieders op meer dan 30.000 locaties ter wereld heeft HolidayCars altijd wel een huur auto die bij jou past. Afhankelijk van de plaats van verhuur kan je al een autohuren vanaf €2,- per dag!
Leden van Phileas Fogg kunnen nu nóg voordeliger een autohuren! Klik op een van de links van dit artikel en ontvang direct 15% korting op het gehele assortiment huurauto’s. Misschien heb je al plannen om naar de Verenigde Staten te gaan dit jaar? Kijk dan eens voor een huurauto in de VS.
Nog een laatste tip, wacht niet te lang met het kiezen van je huurauto. Onze aanbieders werken met vraag en aanbod, dus hoe eerder je boekt hoe voordeliger je een auto huurt!

Promoting is een bedrijf dat over een groot assortiment relatiegeschenken en promotiemateriaal beschikt. Bij het woord relatiegeschenk denkt men al snel aan pennen, zadelhoesjes of sleutelhangers, maar ook bluetooth-speakers, powerbanks, strandballen, caps, waterflessen en barbecuesets zijn in onze collectie  terug te vinden.

Natuurlijk zijn al deze producten te bedrukken met uw eigen logo, slogan of tekst. Op deze manier wordt een geschenk pas echt persoonlijk! Bij sommige producten is het ook mogelijk om gebruik te maken van borduren of gravering.

Op zoek naar het ideale geschenk of leuk promotiemateriaal? Neem eens een kijkje op onze website of neem persoonlijk contact met ons op via e-mail of telefoon. Door onze jarenlange ervaring vinden we altijd het perfecte geschenk voor uw doelgroep!

www.promothing.nl

Sinds 2011 is Sv. Phileas Fogg een samenwerking aangegaan met HC Breda met als doel om meer studenten te laten hockeyen! Naast de vele leden van Sv. Phileas Foggdie al hockeyen bij HC Breda zijn er in 2011 ook maar liefst 2 nieuwe Phileas Fogg-teams opgericht. Voor de komende jaren wil Sv. Phileas Fogg de huidige teams versterken en waar mogelijk nieuwe teams oprichten.

Geïnteresseerd in Phileas Fogg  en studenten hockey of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar Phileas Fogg! Email: info@www.phileasfogg.nl

Moet of wil jij een stage in het buitenland lopen met korting? Go Placements is een gespecialiseerd bedrijf voor het regelen van een stage, visa, accommodatie, airport pick-up overal ter wereld! 

Een stage in het buitenland regelen is niet makkelijk; hoe regel je een Visum in USA/Australië..? Welk bedrijf wordt goedgekeurd door school? Hoe regel je een betrouwbare accommodatie zonder opgelicht te worden? Een buitenlandse stage is van grote toegevoegde waarde op je CV.

GOplacements.com heeft een groot global netwerk aan bedrijven en kunnen je plaatsen bij start-ups, multinationals en zelfs non-profit instellingen. Go Placements plaatst studenten met alle studieachtergronden en heeft een slagingspercentage van 97%. G Placements is gespecialiseerd in het regelen van stages in de USA, Europa, Australië en Afrika.. Geef bij je aanmelding bij Go Placements aan dat je lid bent van studentenvereniging Phileas Fogg dan ontvang je een korting op het bemiddelingspakket.

Heb je interesse..? Dan plannen wij GRATIS en vrijblijvend een Skype gesprek om alles door te nemen. Je krijgt bij je aanmelding een persoonlijke manager die jou zelfs via Whatsapp op de hoogte houdt van de ontwikkelingen. Kortom, wij zijn geen stom recruitment bureau waar je uit vacatures kunt kiezen. Wij luisteren naar JOUW eisen, JOUW ambities en komen met een stage voorstel.

Zie jij jezelf al zitten in bijvoorbeeld New-York of zoek je een stage binnen Europa? Neem dan snel een kijkje op onze website: https://www.goplacements.com of mail naar: info@go-placements.com .

Pricewise is een vergelijkingssite voor financiële producten. Denk hierbij aan energiecontracten, autoverzekeringen, zorgverzekeringen en internet-, tv- en bellen-abonnementen. Door een vergelijkingssite als Pricewise voelen leveranciers en verzekeraars de druk om tarieven en premies scherp te stellen. Dat komt door het onafhankelijke maar volledige overzicht dat Pricewise toont aan zijn bezoekers. Jouw beste deal kun je direct via Pricewise afsluiten.

Ook leden van Phileas Fogg kunnen ieder jaar besparen op energie. Door jaarlijks energie te vergelijken en over te stappen naar een andere leverancier kun je met je studentenhuis al snel honderden euro’s besparen. Én dat geld kun je best besteden aan leukere dingen.

Mocht je hulp nodig hebben met het overstappen of afsluiten van bepaalde producten? Dan kun je ons op werkdagen bellen op het nummer 088-66 99 000. We kunnen natuurlijk ook mailen en chatten. Wel zo makkelijk.

Hoyhoy is een onafhankelijke vergelijkingssite voor energie en verzekeringen. Je kunt op deze website onder andere energiecontracten, zorgverzekeringen, woonverzekeringen en autoverzekeringen vergelijken. Hoyhoy is zelf geen energieleverancier of verzekeraar, maar helpt jou om de beste energiecontracten en verzekeringen te vinden. Je kunt het gekozen product ook direct via de website afsluiten.

Hoyhoy toont een objectieve vergelijking. Je kunt energiecontracten en verzekeringen vergelijken op prijs én kwaliteit. Zo kun je gemakkelijk honderden euro’s besparen. Door de laagsteprijsgarantie weet je zeker dat je altijd de goedkoopste tarieven krijgt. Vind je het product ergens anders goedkoper? Dan krijg je het verschil terug.

Heb je vragen over je energiecontract of verzekering(en)? Dan staat de klantenservice van hoyhoy voor je klaar. Je kunt hoyhoy bereiken op het telefoonnummer 088-2266912, of mailen naar info@hoyhoy.nl. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tot 18:00.