Aanmelden

Als je lid wil worden van Sv. Phileas Fogg zul je jezelf eerst moeten inschrijven via het onderstaande formulier. Vul je gegevens in en wij houden je op de hoogte van alle belangrijke informatie. De inschrijving is vrijblijvend.

De inschrijvingen zijn geopend!

Ontmoeten

Wij organiseren tijdens de introductie verschillende borrels. Hiervoor wordt je uitgenodigd en kun je met eenieder kennis maken. Er zal een centrale borrel zijn die informatie geeft over de kennismakingstijd (KMT).

Kennismaking

De Kennismakingstijd ook wel KMT genoemd. In dit weekend ontmoet je de vereniging, de leden en alle andere studenten waarmee je een geweldige studententijd gaat beleven!

KMT I: 8 t/m 10 september

KMT II: 29 september t/m 1 oktober

Lidmaatschap

Wanneer je deel hebt genomen aan de kennismakingstijd ben je lid geworden van sv. Phileas Fogg. Je vormt automatisch met andere studenten een jaarclub en hebt de mogelijkheid om te borrelen bij de genootschappen en disputen die onze vereniging kent.

Inschrijfformulier

Schrijf jezelf in via het onderstaande formulier. Wij nemen contact met je op zodat je altijd op de hoogte bent van belangrijke informatie.

Vragen?

Heb je vragen over je inschrijving, de vereniging of zou je graag een keer mee willen borrelen? Neem dan contact met ons op via secretaris@phileasfogg.nl

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Wat gebeurt er na mijn inschrijving?

  Wanneer je jezelf wilt inschrijven als lid van Phileas Fogg, neem je deel aan de kennismakingstijd (KMT) of aan het tweede kennismakingsweekend (KMT II).

  In deze tijd ontmoet je de vereniging, de leden en de andere mensen die lid willen worden van Phileas Fogg. In zeer snelle tijd kom je in aanraking met het studentenleven en zullen de deuren van onze sociëteit voor je opengaan.

  Na de KMT of KMT II,  vorm je een jaarclub. Deze club bestaat uit 10-12 leden vanuit de jaarlaag waarin jij zit. Je ontmoet meteen verschillende mensen en legt al de nodige connecties.

  Na het vormen van de jaarclubs begint de borrelperiode. In deze periode ontmoet je de verschillende genootschappen en disputen die Phileas Fogg rijk is. Deze genootschappen en disputen dateren al van de jaren 80-90 en bestaan nog steeds.

  Met ieder eigen tradities, normen & waarden komen zij altijd samen op dinsdag avond in de sociëteit. Tevens organiseren de genootschappen en disputen jaarlijks verschillende feesten zoals Pre Jazz of de HBO intro borrel. Wanneer een genootschap of dispuut jou als potentiële kandidaat ziet kun je gevraagd worden voor diverse introductie borrels en eventueel tot installatie.

  Als lid van Phileas Fogg zijn er enorm veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Een bestuursfunctie binnen de vereniging, sociëteit of bij een genootschap, dispuut of jaarclub. Je ontmoet enorm veel mensen en geniet van de studententijd.

  Zodat je later tegen je kinderen zult zeggen: ,,De studententijd, dat is de mooiste tijd van je leven!”.

  Meer informatie

  Wanneer je lid bent van een studentenvereniging dan…

   Leer je direct de hele stad en het studentenleven kennen
  Kun je deelnemen aan de mooiste activiteiten en feesten
  Heb je een voorsprong op je mede studenten omdat je veel zult leren
  Kun je jezelf ontplooien in de vele commissie die de vereniging rijk is

  Bouw je een bijzondere band met je jaarclub
  Vind je sneller een (betere) kamer omdat wij veel studenten kennen en daarmee een groot netwerk hebben
   Kun je bij ons altijd aankloppen voor problemen met je studie

  Maar bovenal…

   Draait de studentenvereniging om vriendschap. Er worden vriendschappen gesmeed voor het leven. Phileas Fogg is een ontzettend hechte groep vrienden die met elkaar de mooiste  dingen doen die je als student gewoon hebt moeten meemaken.

  Bij Phileas Fogg heb je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij een dispuut. Dit is een ontzettende toevoeging op je lidmaatschap. Elk dispuut heeft verschillende normen en waarden, de disputen vind je hier.

  Tevens zul je een dikke voorsprong hebben op je medeafgestudeerde studenten omdat je bij een studenten vereniging simpelweg veel leert.