Spraakwater

Bij Slijterij Spraakwater krijg je met je Phileas Pas 5% korting op het gehele assortiment, ook is er een speciale actielijst voor Phileanen, ga hiervoor eens naar hun winkel aan het brabantplein!

Rotex

Rotex is dé kledingreparatie en stomerij specialist van Breda. Dorien Roemaat zorgt ervoor dat jouw kleding weer als nieuw wordt! Kenmerkend zijn haar scherpe prijzen en kwalitatieve reparaties. Met je Phileas pas krijg je hier het hele jaar door 25% korting op kledingreparaties en 10% korting op kleding stomen. Let op: Dit aanbod geldt voor je eigen kleding. Je vindt haar op de Rozemarijnstraat 58, of neem eens een kijkje op de website.

De Klein Fietsen

De Klein Fietsen ligt centraal gelegen aan de Markendaalseweg 38. Hier kan je terecht voor nieuwe en tweedehands fietsen, onderdelen en reparaties. Op vertoon van je Phileas Pas krijg je hier 5% korting op alle diensten en producten!

Copyshop de Haan

Bij Copyshop de Haan kan je terecht voor al je drukwerk! Scriptie inbinden? Posters maken? Kleding bedrukken? Op vertoon van je Phileas Pas krijg je hier 15% korting! Je vindt de haan op het Kloosterplein 1.

Mr Barley

Een nieuwe aanwinst in het centrum van Breda, het kleine broertje van de Botanist! Hier geniet je van een heerlijke maaltijd en een overvloed aan lekkere bieren. Ga je voor de Zeebaars, BBQ-steak of voor de Fish & Chips? Op vertoon van je Phileas ledenpas betaal je op dinsdagen en woensdagen tussen 17:00 en 22:00 slechts €12,50 voor je hoofdgerecht.

Cafetaria de Toren

Op vertoon van je Phileas Pas krijg je jouw tweede friet gratis! Haast je dus snel naar de Torenstraat 4-6, 4811XX te Breda of neem een kijkje op https://www.cafetariadetoren.nl

Als sociaal bewogen ondernemers geloven ze bij de Toren in een nieuwe standaard vakmanschap. Hun passie voor ambachtelijke gerechten en zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsingrediënten gaan hand in hand met lokale samenwerkingen en de nieuwste technieken. Voor hen zijn alleen de beste producten en het meest verfijnde productieproces goed genoeg. En dát proef je.

New York Pizza

Geen zin om te koken vanavond? Bij onze sponsor New York Pizza krijg je bij zowal afhalen als bezorgen 20% karting op je gehéle bestelling! Bestel via www.newyorkpizza.nl of bel ze op 076 521 2103 en gebruik een van de volgende codes:

FOG0761 voor 20% korting bij bezorgen (alleen geldig voor postcodes binnen hun bezorggebied)

FOG0762 voor 20% korting bij afhalen.

GENTS

GENTS

wat is een mannelijke student zonder zijn zuiptenue? Bij Gents krijg je op vertoon van je Phileas Pas de volgende aanbiedingen:

Tweedelig pak, rokkostuum of smoking voor €100,-

Zuipjasje voor €30,-
Drie witte hemden voor €60,-