Onze partners

De trotse geschiedenis van Heineken is een verhaal van een familiebedrijf en van gevierde bieren. In 1863 kocht Gerard Adriaan Heineken een bierbrouwerij genaamd De Hooiberg en richtte hij Heineken op.

Zijn bedrijf was vrijwel meteen een succes omdat hij een constante en hoge kwaliteit hoog in het vaandel had staan, evenals een goede benadering richting medewerkers. Het succes van Heineken was ongekend, met vraag uit heel Europa en jaar in jaar uit een aanzienlijke groei, wat mede mogelijk was dankzij de bouw en overname van extra brouwerijen. Natuurlijk ken je Heineken.

Van je favoriete café of zelfs van het terras aan de andere kant van de wereld. Maar weet je ook wat jouw Heineken zo bijzonder maakt? Ontdek Heineken’s Heerlijkheden en ervaar de liefde en toewijding waarmee we jouw Heineken bier brouwen.

Wil jij werken bij de gezelligste horeca-gelegenheden en op de leukste evenementen? Stop met zoeken, want we hebben die geweldige baan voor je! De locaties zijn altijd afwisselend. Dan weer bij een groot bedrijfsfeest, dan in een hippe foodtruck en de andere keer bij een groot (internationaal) evenement. Voor de horecamedewerker, de hostess, de sitecrew-medewerker of de eventmanager; pick and choose your next great job!

werken op dagen en tijden die jou het beste uitkomen. Je beschikbaarheid geef je per week door via een handige app. Schrijf je in op alac.nl

Dankzij Slijterij Spraakwater zit studerend Breda nooit op een droog houtje! Met een ruim assortiment aan bieren, wijnen en sterke dranken en wekelijks leuke kortingsacties, verblijdt zij menig student. Neem een kijkje op de website of breng eens een bezoekje aan deze lokale speciaalzaak!

Binnen Nivel werken specialisten die alle specifieke wensen snel in kaart brengen en zodoende de beste resultaten kunnen bereiken voor zowel opdrachtgever als werkzoekenden.

Nivel bemiddelt zowel starters als ervaren technici voor vaste en tijdelijke functies bij een grote diversiteit aan opdrachtgevers binnen “onze” bouwwereld.

Wil je weten wat Nivel voor jou kan betekenen? Neem contact op met een van onze vestigingen. Of kijk bij onze vacatures en vind jouw nieuwe uitdaging!

Local Online Marketing is een landelijk full service marketingbureau. Vanuit onze vestiging in in Breda (Noord-Brabant) zetten onze experts zich voor jou in op het gebied van online marketing. Voor hen kent online marketing geen geheimen.

Wil jij met al je jaar-/clubgenoten/dispuutgenoten op lustrumreis naar de mooiste plekken ter wereld? Dromen jullie er samen van om te feesten op de onbekendste witte stranden, op safari te gaan of te ziplinen boven befaamde steden? Dan ben je bij Bohemian Birds aan het juiste adres! Van India en Thailand, Georgië en Jordanië tot Costa Rica en Mexico, zij staan voor je klaar om samen met jullie de vetste reis samen te stellen! Check de website en krijg direct en kosteloos een reisvoorstel naar jouw wensen. Als lid van Phileas Fogg, krijg je ook nog een gratis extreme sports activity op locatie!

Wij werken voor zowel particulieren, bedrijven en gemeenten. Vaak kunnen we al vanaf 1 stuks leveren en sneller dan nodig. Wij produceren visitekaartjes, flyers, rapporten, scripties en alle andere soorten klein formaat drukwerk. Spoed? Mail naar spoed@copyshopdehaan.nl

Expo Business Communications BV is een ondernemend en ambitieus bedrijf met ruime ervaring in het organiseren van Europese vakbeurzen. Vanuit ons kantoor in Breda zorgen we met een jong en dynamisch team ervoor dat we één van de grootste spelers zijn in de Retail markt van ‘Free From, Vegan en Plant-Based produkten. Bekijk onze event edities in Amsterdam, Barcelona en Bangkok op de website www.ebcexpo.com

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!! Join our team: Vacancy Event Manager Sales NL-Barcelona (Bekijk Vacature)

Boekshare is hét platform waarmee studenten geld kunnen besparen op hun studieboeken. Ons platform werkt als volgt; je meldt je aan en upload een boek, hier krijg je virtuele coins voor (hoe duurder je boek, hoe meer coins). Deze coins kan je vervolgens inleveren voor de boeken die je nodig hebt. Naast het ruilen van studieboeken kun je straks ook boeken leasen van ons!

Bekijk het aanbod van tweedehands- en kringloopwinkels bij jou in de buurt, nu ook online! Goedkoop, makkelijk en duurzaam shoppen vanuit je luie stoel.

JCC netwerk is een actieve en ondernemende vereniging die inmiddels is uitgegroeid tot een hechte groep van enthousiaste en ambitieuze mensen die actief zijn in het bedrijfsleven (zowel als zelfstandig ondernemer als in dienstverband ) maar ook studenten en schoolverlaters. Er worden diverse leuke activiteiten georganiseerd. Van bedrijfsbezoek tot gezellige borrel. De ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen.