Onze partners

De trotse geschiedenis van Heineken is een verhaal van een familiebedrijf en van gevierde bieren. In 1863 kocht Gerard Adriaan Heineken een bierbrouwerij genaamd De Hooiberg en richtte hij Heineken op.

Zijn bedrijf was vrijwel meteen een succes omdat hij een constante en hoge kwaliteit hoog in het vaandel had staan, evenals een goede benadering richting medewerkers. Het succes van Heineken was ongekend, met vraag uit heel Europa en jaar in jaar uit een aanzienlijke groei, wat mede mogelijk was dankzij de bouw en overname van extra brouwerijen. Natuurlijk ken je Heineken.

Van je favoriete café of zelfs van het terras aan de andere kant van de wereld. Maar weet je ook wat jouw Heineken zo bijzonder maakt? Ontdek Heineken’s Heerlijkheden en ervaar de liefde en toewijding waarmee we jouw Heineken bier brouwen.

Overstappen.nl is dé vergelijkingswebsite van Nederland voor allerlei verschillende branches. Zo worden energiecontracten, autoverzekeringen, internet en tv-abonnementen, sim only en uitvaartverzekeringen met elkaar vergeleken. In tegenstelling tot enkele andere vergelijkers is Overstappen.nl 100% onafhankelijk van elke verzekeraar of provider. Vergelijken is erg makkelijk en binnen enkele minuten heb je alles op het scherm staan wat je wilt weten. Mocht je toch nog vragen hebben kan je altijd bellen met 020-7604242.

Vooral een autoverzekering is tegenwoordig voor jongeren een stuk duurder geworden in verhouding met oudere mensen. Om snel een goedkope autoverzekering voor jou te vinden kan je verzekeringen vergelijken op Overstappen.nl. Afhankelijk van hoe oud je auto is kan je verstandig zijn om goed te kijken naar de dekking die je voor je verzekering kiest.

Ben je het zat dat er nooit eens wat leuks op de tv komt? Dat waren wij ook, bij TvExpert. En daar hebben we dan ook wat aan gedaan. Met behulp van de Android tv box of de Android stick verander jij je tv in een thuis bioscoop. Geniet van populaire apps of games.

De beste mediabox kopen? Via ons handige overzicht ontdek je zo een apparaat dat bij je past. Staat de popcorn klaar en het bier koud?

Elke student heeft ermee te maken: een kamer, of als je het iets beter voor elkaar hebt, zelfs een appartement huren. Hier betaal je een vast bedrag per maand voor aan de huisbaas of huurorganisatie. Toch komt er altijd nog een flink bedrag bij per maand wat je moet betalen: de energiekosten. Wat je maandelijks betaalt is een voorschot op de daadwerkelijke kosten, welke dus zowel hoger als lager uit kunnen vallen. Je krijgt dus geld terug of je moet opeens nog extra betalen.

Niet ideaal, zeker niet voor studenten. Om deze maandelijkse kosten zo laag mogelijk te houden is het van belang om elk jaar over te stappen van energiecontract. Met behulp van energie vergelijken op EasySwitch.nl kan je ook als student jezelf verzekeren van de laagste maandelijkse kosten. Dankzij de welkomstkortingen die energieleveranciers bieden helpt het om jaarlijks over te stappen van energiecontract. Ook als je een huisbaas hebt is het een goed idee om hem hier op de hoogte van te brengen.

Autoverzekering.nl is de nummer 1 autoverzekeringen vergelijker van Nederland. Met een paar klikken op de muis heb je de goedkoopste autoverzekering voor jouw persoonlijke situatie in beeld staan. Op Autoverzekering.nl worden alle verzekeringen met elkaar vergeleken en het bedrijf is niet verbonden met één autoverzekeraar. Zo is de vergelijking dus altijd eerlijk en staat de goedkoopste ook echt bovenaan.

Niet veel leden van Phileas Fogg zullen een eigen auto hebben, maar voor degene die wel een (tweedehands) auto op de kop hebben weten te tikken: Ga je autoverzekering vergelijken. Zonder al te veel moeite heb je binnen no-time een goedkopere autoverzekering gevonden.

Als je een specifieke vraag hebt over de verschillende dekkingen, je meer informatie nodig hebt of meer over aanvullende verzekeringen wilt weten kan je altijd de klantenservice bellen: 020-7605860. Je kunt ook chatten met de klantenservice op de website van Autoverzekering.nl.

Barkeepers.eu levert representatief, ervaren en flexibel inzetbaar horecapersoneel op variërende locaties. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om over goed horecapersoneel te beschikken. Zij zijn namelijk hét visitekaartje van uw onderneming. Ook weten we hoe lastig het is om de juiste krachten te vinden én te trainen. Barkeepers biedt voor u de uitkomst door de werving, selectie en training te verzorgen. Wij zorgen voor zowel de goede medewerkers als voor als voor de planning zodat u zich kunt focussen op het ondernemen.

27°Coaching gaat samenwerken met de Bredase Studentenvereniging Phileas Fogg! Deze mooie vereniging zorgt goed voor haar leden. Behalve feestjes en gezelligheid biedt ze haar leden ook coaching aan. Voor studenten die niet goed in hun vel zitten. En geloof mij, dat zijn er heel wat! Wil je meer weten? Kijk even op www.27gradencoaching.nl

“Gewoon omdat het kan”
– Niels Roelandse & Lawrence Fuchs