Onze partners

De trotse geschiedenis van Heineken is een verhaal van een familiebedrijf en van gevierde bieren. In 1863 kocht Gerard Adriaan Heineken een bierbrouwerij genaamd De Hooiberg en richtte hij Heineken op.

Zijn bedrijf was vrijwel meteen een succes omdat hij een constante en hoge kwaliteit hoog in het vaandel had staan, evenals een goede benadering richting medewerkers. Het succes van Heineken was ongekend, met vraag uit heel Europa en jaar in jaar uit een aanzienlijke groei, wat mede mogelijk was dankzij de bouw en overname van extra brouwerijen. Natuurlijk ken je Heineken.

Van je favoriete café of zelfs van het terras aan de andere kant van de wereld. Maar weet je ook wat jouw Heineken zo bijzonder maakt? Ontdek Heineken’s Heerlijkheden en ervaar de liefde en toewijding waarmee we jouw Heineken bier brouwen.

Wil jij werken bij de gezelligste horeca-gelegenheden en op de leukste evenementen? Stop met zoeken, want we hebben die geweldige baan voor je! De locaties zijn altijd afwisselend. Dan weer bij een groot bedrijfsfeest, dan in een hippe foodtruck en de andere keer bij een groot (internationaal) evenement. Voor de horecamedewerker, de hostess, de sitecrew-medewerker of de eventmanager; pick and choose your next great job!

werken op dagen en tijden die jou het beste uitkomen. Je beschikbaarheid geef je per week door via een handige app. Schrijf je in op alac.nl

Dankzij Slijterij Spraakwater zit studerend Breda nooit op een droog houtje! Met een ruim assortiment aan bieren, wijnen en sterke dranken en wekelijks leuke kortingsacties, verblijdt zij menig student. Neem een kijkje op de website of breng eens een bezoekje aan deze lokale speciaalzaak!

27°Coaching gaat samenwerken met de Bredase Studentenvereniging Phileas Fogg! Deze mooie vereniging zorgt goed voor haar leden. Behalve feestjes en gezelligheid biedt ze haar leden ook coaching aan. Voor studenten die niet goed in hun vel zitten. En geloof mij, dat zijn er heel wat! Wil je meer weten? Kijk even op www.27gradencoaching.nl

Binnen Nivel werken specialisten die alle specifieke wensen snel in kaart brengen en zodoende de beste resultaten kunnen bereiken voor zowel opdrachtgever als werkzoekenden.

Nivel bemiddelt zowel starters als ervaren technici voor vaste en tijdelijke functies bij een grote diversiteit aan opdrachtgevers binnen “onze” bouwwereld.

Wil je weten wat Nivel voor jou kan betekenen? Neem contact op met een van onze vestigingen. Of kijk bij onze vacatures en vind jouw nieuwe uitdaging!

Wil jij met al je jaar-/clubgenoten/dispuutgenoten op lustrumreis naar de mooiste plekken ter wereld? Dromen jullie er samen van om te feesten op de onbekendste witte stranden, op safari te gaan of te ziplinen boven befaamde steden? Dan ben je bij Bohemian Birds aan het juiste adres! Van India en Thailand, Georgië en Jordanië tot Costa Rica en Mexico, zij staan voor je klaar om samen met jullie de vetste reis samen te stellen! Check de website en krijg direct en kosteloos een reisvoorstel naar jouw wensen. Als lid van Phileas Fogg, krijg je ook nog een gratis extreme sports activity op locatie!

Wij werken voor zowel particulieren, bedrijven en gemeenten. Vaak kunnen we al vanaf 1 stuks leveren en sneller dan nodig. Wij produceren visitekaartjes, flyers, rapporten, scripties en alle andere soorten klein formaat drukwerk. Spoed? Mail naar spoed@copyshopdehaan.nl

Wil jij een goedkope autoverzekering afsluiten? Bij Allianz Direct is je auto altijd goed verzekerd. Wil jij ook binnen 20 seconden weet je hoe laag je premie is? Bereken deze dan direct op allianzdirect.nl!