Onze partners

De trotse geschiedenis van Heineken is een verhaal van een familiebedrijf en van gevierde bieren. In 1863 kocht Gerard Adriaan Heineken een bierbrouwerij genaamd De Hooiberg en richtte hij Heineken op.

Zijn bedrijf was vrijwel meteen een succes omdat hij een constante en hoge kwaliteit hoog in het vaandel had staan, evenals een goede benadering richting medewerkers. Het succes van Heineken was ongekend, met vraag uit heel Europa en jaar in jaar uit een aanzienlijke groei, wat mede mogelijk was dankzij de bouw en overname van extra brouwerijen. Natuurlijk ken je Heineken.

Van je favoriete café of zelfs van het terras aan de andere kant van de wereld. Maar weet je ook wat jouw Heineken zo bijzonder maakt? Ontdek Heineken’s Heerlijkheden en ervaar de liefde en toewijding waarmee we jouw Heineken bier brouwen.

Wil jij werken bij de gezelligste horeca-gelegenheden en op de leukste evenementen? Stop met zoeken, want we hebben die geweldige baan voor je! De locaties zijn altijd afwisselend. Dan weer bij een groot bedrijfsfeest, dan in een hippe foodtruck en de andere keer bij een groot (internationaal) evenement. Voor de horecamedewerker, de hostess, de sitecrew-medewerker of de eventmanager; pick and choose your next great job!

werken op dagen en tijden die jou het beste uitkomen. Je beschikbaarheid geef je per week door via een handige app. Schrijf je in op alac.nl

Dankzij Slijterij Spraakwater zit studerend Breda nooit op een droog houtje! Met een ruim assortiment aan bieren, wijnen en sterke dranken en wekelijks leuke kortingsacties, verblijdt zij menig student. Neem een kijkje op de website of breng eens een bezoekje aan deze lokale speciaalzaak!

27°Coaching gaat samenwerken met de Bredase Studentenvereniging Phileas Fogg! Deze mooie vereniging zorgt goed voor haar leden. Behalve feestjes en gezelligheid biedt ze haar leden ook coaching aan. Voor studenten die niet goed in hun vel zitten. En geloof mij, dat zijn er heel wat! Wil je meer weten? Kijk even op www.27gradencoaching.nl

Binnen Nivel werken specialisten die alle specifieke wensen snel in kaart brengen en zodoende de beste resultaten kunnen bereiken voor zowel opdrachtgever als werkzoekenden.

Nivel bemiddelt zowel starters als ervaren technici voor vaste en tijdelijke functies bij een grote diversiteit aan opdrachtgevers binnen “onze” bouwwereld.

Wil je weten wat Nivel voor jou kan betekenen? Neem contact op met een van onze vestigingen. Of kijk bij onze vacatures en vind jouw nieuwe uitdaging!

Wij van Pricewise vinden dat iedereen het beste advies verdient voor energie, verzekeringen, internet & tv en lenen. Dat vinden we niet alleen. Dat regelen we ook graag voor je. We willen je helpen door je wijzer te maken. Dit doen we door moeilijke zaken makkelijk en begrijpelijk te maken. En ervoor te zorgen dat we je een advies geven dat het beste bij je persoonlijke situatie en wensen past. Zo strijden we samen voor een betere markt. We zijn met recht één van de grootste vergelijkingssites van Nederland. Daarom kunnen we deals voor je regelen die je niet overal krijgt. Vaak zelfs niet bij de leverancier of aanbieder zelf. Vergelijk met een paar klikken eenvoudig een groot deel van de markt, kijk hoeveel je kunt besparen en stap direct probleemloos over. Gemiddeld levert dat al snel honderden euro’s op.

Wij werken voor zowel particulieren, bedrijven en gemeenten. Vaak kunnen we al vanaf 1 stuks leveren en sneller dan nodig. Wij produceren visitekaartjes, flyers, rapporten, scripties en alle andere soorten klein formaat drukwerk. Spoed? Mail naar spoed@copyshopdehaan.nl

Wil jij een goedkope autoverzekering afsluiten? Bij Allianz Direct is je auto altijd goed verzekerd. Wil jij ook binnen 20 seconden weet je hoe laag je premie is? Bereken deze dan direct op allianzdirect.nl!