Dagelijks Bestuur

Izabelle van Bree

Als voorzitter ben je het gezicht van de vereniging en verantwoordelijk voor wat er gedaan wordt met het Dagelijks Bestuur. Je bent het aanspreekpunt, zit alle vergaderingen voor en controleert de verschillende functies. Tijdens de officiële gelegenheden spreek je leden toe en geef je richting.

Teuntje Greven

Als vice-voorzitter ben je de rechterhand van de voorzitter. Naast de ondersteunende kant, speelt creativiteit en goed organisatorisch vermogen ook een grote rol. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het organiseren van alle evenementen van Phileas Fogg. Samen met je activiteitencommissie zorg je voor het succesvol uitvoeren van de traditionele feesten en vergader je over hoe het nog beter kan!

Twan Bierens

Als secretaris ben je het contactpersoon van de vereniging. Je zorgt ervoor dat alle inkomende en uitgaande post/mail wordt geregeld. Hiervoor is een gestructureerde houding erg belangrijk. Daarnaast zorg je elke 3 maanden voor een toffe editie van de Phileas periodiek. Dit doe je samen met de periodiek commissie. Uiteraard ondersteun je het Dagelijks Bestuur waar nodig.

Bart Huijben

Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiën van Phileas Fogg. Ik houd maandelijks de in- en uitgaven bij, maak begrotingen en zorg dat alles financieel vlekkeloos verloopt.

Merijn de Gijsel

Als pr functionaris ben ik verantwoordelijk voor het werven van nieuwe sponsoren en het behouden van huidige sponsoren. Ik ben de contact persoon als bedrijven en of sponsoren contacten willen leggen met onze vereniging.

Selena Bertana

Als Algemeen Coördinator ben ik verantwoordelijk voor de intro periode. In deze tijd ga ik samen met twee commissies aan de slag om nieuwe leden binnen te halen. Tijdens de intro periode zijn we aanwezig op verschillende evenementen, organiseren we zelf evenementen en promoten we Phileas!

Jasper van den Hoek

Als sociëteit commissaris ben je verantwoordelijk voor het runnen van de sociëteit. Dit betekent dat je samen met je bestuur ervoor zorgt dat er altijd genoeg drank is, dat de muziekinstallatie werkt en nog veel meer wat te maken heeft met het runnen van een kroeg.
Maar in deze tijd zit het iets anders in elkaar. Nu ben ik verantwoordelijk voor het vinden van een nieuwe plek voor onze sociëteit. En dit doe ik door gesprekken te voeren met verschillende partijen die ons hierbij kunnen helpen.