Partners

Heineken

Heineken

De trotse geschiedenis van Heineken is een verhaal van een familiebedrijf en van gevierde bieren. In 1863 kocht Gerard Adriaan Heineken een bierbrouwerij genaamd De Hooiberg en richtte hij Heineken op.

Zijn bedrijf was vrijwel meteen een succes omdat hij een constante en hoge kwaliteit hoog in het vaandel had staan, evenals een goede benadering richting medewerkers. Het succes van Heineken was ongekend, met vraag uit heel Europa en jaar in jaar uit een aanzienlijke groei, wat mede mogelijk was dankzij de bouw en overname van extra brouwerijen. Natuurlijk ken je Heineken.

Van je favoriete café of zelfs van het terras aan de andere kant van de wereld. Maar weet je ook wat jouw Heineken zo bijzonder maakt? Ontdek Heineken’s Heerlijkheden en ervaar de liefde en toewijding waarmee we jouw Heineken bier brouwen.

Draagkracht 2

Draagkracht

Een dienstje doen bij Draagkracht is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip onder veel studenten in Breda. Als gastheer/gastdame op een uitvaart (ook wel drager genoemd) draag je met je collega’s bij aan een waardig afscheid. Bij Draagkracht vind je de bijbaan die perfect te combineren is met het studentenleven.
Denk aan:
  • Een vast oproep tarief (altijd minimaal 3 uur uitbetaald, dus ook als je korter werkt)
  • Zelf je beschikbaarheid invullen (korte en lange diensten beschikbaar)
  • Zaterdagtoeslag
  • Je haalt per gewerkte dienst geld op voor Phileas
  • De mogelijkheid om met vrienden te werken
Interesse? Kijk eens op: www.werkenbijdraagkracht.nl
FS Logo vierkant FC Zwart Transparant Groot 1500px PNG 1

Festisquad

Wil jij komende zomer bij de leukste festivals aanwezig zijn en tegelijkertijd goed verdienen?
Dat kan! FestiSquad is een gezellig bedrijf uit Breda waarbij we kwaliteit & plezier heel erg belangrijk vinden. Teamgevoel en samenwerken is bij ons het allerbelangrijkste en we zijn pas tevreden als iedereen op het festival een onvergetelijke dag heeft gehad. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, wij leren jou alles wat je moet weten zodat je goed voorbereid op pad gaat!
We werken op de grootste festivals in NL & BE en richten ons vooral op leidinggevende functies achter de bar: wij hebben genoeg doorgroeimogelijkheden voor iedereen! We plannen het hele jaar vooruit en werken daarnaast met maandelijkse beschikbaarheid voor de extra evenementen die we binnenkrijgen, zodat je ver van tevoren weet waar je aan toe bent. Door te werken help je Phileas ook meteen aan extra inkomsten, zodat jullie dit jaar nog veel meer leuke activiteiten kunnen organiseren!
Wil jij deze zomer met onze Squad mee, de mooiste festivals meemaken, lekker geld verdienen en werken wanneer het jou uitkomt? Meld je dan snel aan voor een kennismaking met FestiSquad via https://festisquad.nl/inschrijven/ .
Laat ons weten dat je via Phileas komt, dan regelen wij de rest!
TDV logo

Tour de Ville

Met elektrische trikes, vrachtfietsen, aanhangwagens en waterdichte rugzakken vervoert Tour de Ville de hele dag op duurzame wijze allerlei goederen door Breda, Eindhoven, Tilburg, Helmond en omgeving. Voor meer informatie mail naar info@tourdeville.nl

 

Bohemian birds logo

Bohemian Birds

Wil jij met al je jaar-/clubgenoten/dispuutgenoten op lustrumreis naar de mooiste plekken ter wereld? Dromen jullie er samen van om te feesten op de onbekendste witte stranden, op safari te gaan of te ziplinen boven befaamde steden? Dan ben je bij Bohemian Birds aan het juiste adres! Van India en Thailand, Georgië en Jordanië tot Costa Rica en Mexico, zij staan voor je klaar om samen met jullie de vetste reis samen te stellen! Check de website en krijg direct en kosteloos een reisvoorstel naar jouw wensen. Als lid van Phileas Fogg, krijg je ook nog een gratis extreme sports activity op locatie!

Logo GalaLocaties

Galalocaties

Galalocaties.nl kan je veel tijd, moeite en geld besparen voor je Galalocatie. Als je op zoek bent naar een locatie voor jouw jaarclub of dispuut, heb je misschien gemerkt dat niet ieder horecabedrijf voor jullie gezelschap openstaat. Galalocaties heeft een ruim netwerk van contacten met wel 70 geschikte locaties in de Benelux en Duitsland, die jullie graag verwelkomen!

Het organiseren van een groot feest is een grote uitdaging. Omdat er zoveel bij komt kijken, kun je soms best wel wat advies gebruiken. Met Galalocaties aan je zijde kun je profiteren van veel ervaring, een groot netwerk en dus een ruime keuze. Ook kun je gebruik maken van de speciale kortingen die Galalocaties.nl voor je kan regelen.

Alg Geel plus

Allegorie Coaching

Iedereen zit wel eens niet lekker in zijn of haar vel. Studenten overkomt dat ook maar wat als je er zelf niet meer uitkomt? Wat als je studie eronder lijdt of je sociale contacten? Weet je niet meer wie je bent of wat je moet doen? Coaching kan dan een uitkomst bieden: een onafhankelijk iemand die naar je luistert en met je praat over wat jou bezighoudt. Samen kom je tot inzichten en oplossingen waardoor je weer je eigen leven kan leven zoals dat bij jou past.
GeenLabels is een onderdeel van Allegorie coaching en is gespecialiseerd in het coachen en counselen van jongeren tussen de 13 en ongeveer 25 jaar. Eigenlijk iedereen die op de middelbare school zit of studeert. GeenLabels heeft geen lange trajecten of wachtlijsten en per keer kijken we of en wanneer we weer afspreken.
Speciaal voor leden van s.v. Phileas Fogg geeft GeenLabels een korting per sessie van 15% op de reguliere prijs. Wil je meer weten? Kijk dan op de website https://geenlabels.nl voor meer informatie.
Kopie van logo mobile

Expo Business Communications

Expo Business Communications BV is een ondernemend en ambitieus bedrijf met ruime ervaring in het organiseren van Europese vakbeurzen. Vanuit ons kantoor in Breda zorgen we met een jong en dynamisch team ervoor dat we één van de grootste spelers zijn in de Retail markt van ‘Free From, Vegan en Plant-Based produkten. Bekijk onze event edities in Amsterdam, Barcelona en Bangkok op de website www.ebcexpo.com

We zijn op zoek naar werkstudenten Sales vanaf 2 dagen per week of meer. Dit is afhankelijk van wat er mogelijk is in je weekplanning.

WhatsApp Image 2024 02 20 at 16.35.14

BRESS

Duik in de sportwereld bij BRESS, waar studenten fit worden zonder hun bankrekening te laten zweten! Voor net iets meer dan €10 per maand is jouw BRESS-abonnement jouw toegangspas tot fitness, groepslessen, zaalsporten en het squashen. Vanaf de hogescholen in Breda ben je zo bij ons, sneller dan je favo fastfood bezorgd wordt. Maar wacht, er is meer! Met je BRESS sportkaart kun je niet alleen sporten in ons sportcentrum, maar ook bij onze partners. Zwemmen, schaatsen, suppen, duiken – jouw BRESS-abonnement opent de deuren naar allerlei activiteiten. Wacht niet langer, bekijk onze activiteitenplanning op de website en ontdek waarom BRESS dé spot is voor de ultieme studentensportervaring. Ga naar www.bress.nl en zet de eerste stap naar een sportief studentenleven! 🏋️‍♂️🎉