Tuchtraad

Het kan soms zijn dat er iets in jouw omgeving gebeurt waarvan je niet goed weet wat je er mee aan moet. Misschien heeft iemand wel iets vervelends gedaan bij jou of iemand in je omgeving. Dit kan een geweldsincident zijn, overmatig alcohol en/of drugsgebruik waar je je zorgen over maakt of seksueel overschrijdend gedrag.

Wellicht kun je het er met je dispuut of jaarclub over hebben of misschien weet je niet zo goed bij wie je het kwijt moet. Toch kan het belangrijk zijn om vervelende incidenten of wat je dwars zit te delen met iemand. Onze vereniging is een plek waar we ernaar streven dat iedereen zich veilig en vertrouwd voelt. Hiervoor biedt de tuchtraad de mogelijkheid om een melding te maken. Dit is in principe volledig anoniem, tenzij je graag wil dat de tuchtraad contact opneemt over deze melding.

In dat geval vragen wij jou om je contactgegevens toe te voegen en de desbetreffende persoon waarmee je in gesprek zou willen.

Door deze melding houden wij inzicht over wat er zich speelt onder de leden.

Het doen van een melding kan via een van de onderstaande formulieren:

Algemene vragen of hulp?

Heb je een algemene vraag aan de tuchtraad of een heb je een hulpvraag waarvoor je geen contact wilt met een vertrouwenspersoon? Neem dan via onderstaand contactformulier contact op:

Contact met een vertrouwenspersoon?

Wil je graag persoonlijk contact met een van de hiernaast genoemde vertrouwenspersonen?
Neem dan via onderstaand contactformulier contact op:

Vertrouwenspersonen:
Lotte van Veen
Dries de Jongh
Ebony Cleland
Carmen Kramer
Christian Porro
Kiki Klerks