Corona

COVID-19 is onder ons geen nieuw begrip meer. Zij houdt de hele wereld, het land, maar bovenal ons mooie Breda, in haar greep. De kroegen zijn gesloten en de straten zijn leeg. Menig lid heeft hier even aan moeten wennen, uiteraard.

Nu worden de dagen weer langer, de temperaturen weer een beetje hoger en de dakterrassen zijn weer volop in gebruik. Wij kruipen langzaam maar zeker weer uit onze huizen naar buiten. Met gepaste naleving voor de geldende maatregelen zie je ons in het park, steunen we de lokale ondernemer met een heerlijke afhaal en zie je ons natuurlijk ook op online borrels.

Middels deze pagina brengen wij u op de hoogte van de recente ontwikkelen omtrent het virus, hoe onze studentenvereniging Phileas Fogg hiermee omgaat en welke (vervangende) evenementen er plaats kunnen vinden.

Niet alleen u, maar ook wij, zaten nu liever niet stil. Daarom roep ik u op, zit ook niet stil, maak er iets van, sla de handen ineen! Er zijn vele mogelijkheden om ook van deze tijd een mooie tijd te maken, laat die raderen maar draaien en haal met ons die verloren tijd in. Voor verdere vragen en opmerkingen kunt u altijd contact opnemen via onze contactpagina.